020 - 770 64 50 info@alteregobewind.nl

Team

Teun Van Hellenberg Hubar

Teun Van Hellenberg Hubar

Mensen assisteren op financieel en administratief gebied is iets dat ik met plezier en overgave doe. Het begon met mensen uit mijn eigen omgeving, maar inmiddels is deze hulp uitgegroeid tot een professionele dienst. Met mijn financiële, notarieel-juridische en fiscale achtergrond kan ik mensen daadwerkelijk helpen. Als bewindvoerder heb ik de nodige praktijkervaring, waarbij ik graag wat meer doe dan het strikt noodzakelijke minimum. Daarom ben ik met AlterEgo Bewind begonnen, kleinschalig en persoonlijk.

Paul Rijpstra

Paul Rijpstra

Vanaf het moment van afstuderen ben ik werkzaam geweest in diverse functies in de financiële dienstverlening. Van private banker tot wealthmanager, ook heb ik jarenlang aan het hoofd van een family office gestaan waarin ik vele families heb ondersteund op het gebied van financiële en administratieve services. Hierbij heb ik ook vele bewindvoeringen gedaan.Tevens heb ik een opleiding gevolgd voor mediator. Toen ik zag dat er bij grotere bewindkantoren vaak weinig tijd en aandacht is voor het persoonlijke contact met de cliënt, heb ik besloten te starten met AlterEgo Bewind.

Nel Barendsen

Nel Barendsen

Met mijn juridisch financiële achtergrond en brede maatschappelijke ervaring heb ik veel mensen terzijde gestaan bij het regelen van hun zaken en hun belangen behartigd. Dit geeft mij veel voldoening. Vaak heb ik creatieve oplossingen gevonden voor complexe problemen of processen. Inmiddels heb ik praktijkervaring opgedaan als bewindvoerder en als mentor. Met veel plezier heb ik me aangesloten bij AlterEgo Bewind en Mentorschap, waar het persoonlijk contact met de cliënt centraal staat.

Dirk van Schie

Dirk van Schie

Met mijn juridische en bedrijfskundige achtergrond heb ik ruim 35 jaar organisaties begeleid en bijgestaan. Welke koers is verstandig en wat moet je doen (en laten) om doelen te realiseren. Met dezelfde benadering begeleid ik sinds 2012 particulieren, waarbij de cliënt aangeeft wat belangrijk is. Ik zoek uit, bedenk oplossingen, coördineer die of treed op namens de cliënt. Voor iemand die niet (meer)in staat is ‘de financiën’ te doen of deze gewoon wil uitbesteden en een verstandige en betrouwbare partner naast zich wil, ben ik beschikbaar. Als adviseur, als notarieel gemachtigde of als bewindvoerder via de rechtbank. Rekeningen worden op tijd betaald (en goed gecheckt), voor de belastingaangifte wordt op tijd gezorgd. Waar dat aan de orde is, komt het testament ter sprake. Mijn werkwijze is duidelijk en transparant. Mijn stijl is informeel en altijd discreet. Met kennis van zaken en oog voor de mens.